Προφιλ

ABOUT US trifold front2

Αξιοποιώντας την 30ετή εμπειρία τους στον ήχο και εικόνα, αλλά και στο χώρο της τέχνης, καθώς και την πολύχρονη εμπειρία τους στο εξωτερικό, Γερμανία και αλλού, οι ιδρυτές της Audio & Art Galleries αποφάσισαν –σε πείσμα των καιρών– να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν στον πολιτισμό της.

Μια ιδέα, μια φιλοσοφία, ένα όνειρο, πρωτοποριακά και μοναδικά για τα Ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο. Η Audio & Art Galleries συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και πιστότητα στον οικιακό και επαγγελματικό ήχο και εικόνα, με την παράλληλη παρουσίαση στον ίδιο χώρο των δημιουργιών νέων καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων.

Με τη δημιουργία δύο εντελώς νέων καταστημάτων σε Αθήνα και Μύκονο, οι ιδρυτές της Audio & Art Galleries φιλοδοξούν να συνδυάσουν όχι μία ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον τρεις μορφές τέχνης στον ίδιο χώρο. Με μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας αιχμής της τεχνολογίας, πολλά από αυτά έργα τέχνης από μόνα τους, η μουσική και ο κινηματογράφος, γίνονται ένα με την ζωγραφική, την γλυπτική, την φωτογραφία… Η ιδέα φαντάζει δελεαστική από μόνη της. Είναι προφανές ότι οι δημιουργοί του χώρου πετυχαίνουν να συνδυάσουν το HiFi, HighEnd και Home Cinema στην βέλτιστη ποιότητά τους, με αξιοσημείωτα έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Η φιλοσοφία της Audio & Art Galleries έχει δύο βασικούς πυλώνες: την παροχή στο ελληνικό κοινό προιόντων ήχου και εικόνας υψηλής απόδοσης και αισθητικής, με την παράλληλη δυνατότητα που δίνεται σε καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στον ίδιο χώρο το δικό τους έργο ζωής, από την δική τους οπτική γωνιά, αλλά και την πρόκληση να συνδυάσουν αυτή την παρουσίαση με άλλα είδη τέχνης όπως η μουσική ή ο κινηματογράφος. Η συχνή διοργάνωση εκδηλώσεων κάθε μορφής και live events ευνοεί την ανάπτυξη της συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, με παράλληλη προώθηση της δημιουργικότητας, του πειραματισμού και της αμφίδρομης επικοινωνίας των καλλιτεχνών με το κοινό.

Στον τομέα της τεχνολογίας, η δυνατότητα επίδειξης, μελέτης και εγκατάστασης ηχητικών και οπτικών συστημάτων, ακόμα και βραχύχρονης ενοικίασης, από ένα απλό στερεοφωνικό μέχρι πολύπλοκων multiroom και home entertainment συστημάτων, συνθέτουν ήδη μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση. Στον επαγγελματικό χώρο του ήχου, οι τομείς απασχόλησης της εταιρείας είναι η μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση, ακόμα και βραχυχρόνια ενοικίαση, οπτικοακουστικού εξοπλισμού καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων, bars/clubs, αλλά και στούντιων ηχογράφησης, broadcasting και live concerts.

Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού της Audio & Art Galleries εγγυώνται άριστη ποιότητα εργασιών και after sales service. Εξίσου σημαντική είναι η πλήρης και ειλικρινής ενημέρωση του πελάτη για τις ανάγκες του και τις βέλτιστες λύσεις τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Η ποιότητα, η κατασκευή αλλά και η αισθητική όλων των προϊόντων ήχου της Audio & Art Galleries μπορεί να τα καταχωρήσει στη κατηγορία των πραγματικών ειδών τέχνης, σε τιμές προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα. Όλοι οι οίκοι με τους οποίους υπάρχει συνεργασία αποτελούν κορυφαία ονόματα στο χώρο και επιλέγονται κρίνοντας και την ποιότητα αλλά και την αισθητική των προιόντων τους.

Στον τομέα της τέχνης, βασικός και διαχρονικός στόχος της Audio & Art Galleries είναι η προώθηση της σύγχρονης τέχνης και του πολιτιστικού πειραματισμού, με την παράλληλη παρουσίαση στον ίδιο χώρο των έργων τέχνης ή του μουσικού ταλέντου γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, παλαιών και νέων, μέσα από το πρίσμα μιας αμφίδρομης αλληλεπίδρασης.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας προς εξυπηρέτηση της τέχνης και αντίστροφα συνιστούν αφ’ενός μία πρωτοποριακή ιδέα για τα Ελληνικά δρώμενα, αφ’ετέρου αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προώθηση όλων των μορφών τέχνης και πολιτισμού, μέσα από μία πλήρη και εμπεριστατωμένη πλατφόρμα interactive επικοινωνίας.

Είναι η πραγμάτωση του ονείρου ενός αφοσιωμένου λάτρη της μουσικής και της τέχνης, με εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο μεγαλύτερη των 30 ετών, που σαν στόχο έχει την εμπέδωση της αξίας του πολιτισμού, ανεξαρτήτως μορφής εκφράσεώς του.