Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Hi-Fi, High-End, Home Cinema, Professional Audio & Video Systems

Η Audio & Art Galleries είναι μια νέα, καινοτόμος εταιρεία, ειδικευόμενη όχι μόνο σε συστήματα Hi-Fi και High-End, Audio & Video, αλλά και σε όλες τις μορφές της Σύγχρονης Τέχνης.

Με ιδιαίτερα πεπειραμένο προσωπικό και απευθυνόμενη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζει ότι θα βρείτε μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Η Φιλοσοφία της Audio & Art Galleries έχει δύο βασικούς πυλώνες: την παροχή στο ελληνικό κοινό προιόντων ήχου και εικόνας υψηλής απόδοσης και αισθητικής, με την παράλληλη δυνατότητα που δίνεται σε καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στον ίδιο χώρο το δικό τους έργο ζωής, από την δική τους οπτική γωνιά, αλλά και την πρόκληση να συνδυάσουν αυτή την παρουσίαση με άλλα είδη τέχνης όπως η μουσική ή ο κινηματογράφος.

Η Ιδέα είναι να καταφέρουμε συνδυάσουμε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον τρεις ή περισσότερες μορφές Τέχνης στο ίδιο μέρος. Με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, η μουσική και ο κινηματογράφος, γίνονται ένα με τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία …

Στόχος είναι πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία και η παροχή γνώσεων στους φίλους μας.

Επιτυχία είναι η ενημέρωση και είσοδος όλο και περισσοτέρων στον χώρο του πραγματικού High-End και των Τεχνών.

Επειδή τελικά η αρμονική συνεργασία των επιμέρους αισθήσεών μας, μας φέρνει πιο κοντά στο τέλειο !

Ας αφήσουμε τους εαυτούς μας να ξεχάσουν για λίγο την κοινή, πολύ συμπιεσμένη – άρα φτωχή – μουσική που συναντούμε παντού γύρω μας και ας επιτρέψουμε σε όλους μας να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του High-End, κάτω από το φως μεγάλων δημιουργών Τέχνης.

Όλα τα προσφερόμενα από εμάς HiFi, High-End και επαγγελματικά προϊόντα, έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά, όχι μόνο σύμφωνα με τα ‘υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, αλλά και με το κριτήριο της πολυετούς αναζήτησή μας για το ‘τέλειο’ οπτικοακουστικό σύστημα. Η ποιότητα, η δομή και η αισθητική όλων των προσφερόμενων από εμάς προϊόντων ήχου μπορούν εύκολα να τα καταχωρήσουν στην κατηγορία της πραγματικής τέχνης, σε τιμές προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα.

Όλοι οι οίκοι, οι οποίοι είναι σε συνεργασία με την Audio & Art Galleries, αποτελούν κορυφαία ονόματα στον οπτικοακουστικό τομέα. Επιλέγονται αυστηρά, κρίνοντας όχι μόνο την ποιότητα και την αξιοπιστία, αλλά και την αισθητική των προϊόντων τους.

Μπροστά από κάθε επιχειρηματική ή οικονομική πτυχή, υπάρχει το πάθος μας – ως Audiophiles και λάτρεις της τέχνης – για την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή του ήχου και της εικόνας, συνδυασμένα όσο το δυνατόν καλύτερα με την τέχνη σε όλες τις μορφές της.

Αυτό είναι το χόμπι … Αυτό είναι το ‘High-End’…

Προϊόντα όλων των κατηγοριών και από όλες τις ηπείρους. Για όλες τις δυνατότητες…
Πίσω από όλα αυτά τα προϊόντα είναι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αφιερώσει πολλά χρόνια της ζωής τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Το μόνο που μετράει είναι η απόλυτη ποιότητα !!

Αυτό είναι η Audio & Art Galleries…!

Καλή περιήγηση! Για οποιεσδήποτε προτάσεις, ερωτήσεις ή αιτήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Το Feedback είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να μας πείτε τη γνώμη σας.
 
Με εκτίμηση,

Δρ. Θεόδωρος Μπέτσος

Managing Director

Audio & Art Galleries