ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ικανοποίηση των πελατών μας, καθώς και μετά την πώληση φροντίδα είναι πολύ σημαντικά ζητήματα για εμάς.
Ως εκ τούτου, δίνουμε μεγάλη προσοχή και σημασία σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.

Η δυνατότητα επίδειξης, μελέτης και εγκατάστασης ηχητικών και οπτικών συστημάτων, ακόμα και βραχύχρονης ενοικίασης, από ένα απλό στερεοφωνικό μέχρι πολύπλοκων multiroom και home entertainment συστημάτων, συνθέτουν ήδη μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση. Στον επαγγελματικό χώρο του ήχου, οι τομείς απασχόλησης της εταιρείας είναι η μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση, ακόμα και βραχυχρόνια ή μακροχρόνια ενοικίαση, οπτικοακουστικού εξοπλισμού καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων,bars/clubs, αλλά και στούντιων ηχογράφησης, broadcasting και live concerts.

Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού της Audio & Art Galleries εγγυώνται άριστη ποιότητα εργασιών και after sales service. Εξίσου σημαντική είναι η πλήρης και ειλικρινής ενημέρωση του πελάτη για τις ανάγκες του και τις βέλτιστες λύσεις τόσο σε ποιοτικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Η ποιότητα, η κατασκευή αλλά και η αισθητική όλων των προϊόντων ήχου της Audio & Art Galleries μπορεί να τα καταχωρήσει στη κατηγορία των πραγματικών ειδών τέχνης, σε τιμές προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα. Όλοι οι οίκοι με τους οποίους υπάρχει συνεργασία αποτελούν κορυφαία ονόματα στο χώρο και επιλέγονται κρίνοντας και την ποιότητα αλλά και την αισθητική των προιόντων τους.

To πακέτο υπηρεσιών μας για σας περιλαμβάνει:

 • Βραχυπρόθεσμη ή μακροχρόνια ενοικίαση επαγγελματικού Audio & Video εξοπλισμού, καθώς και συστημάτων φωτισμού, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 • Διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης (corporate or private events, weddings, parties, etc.)
 • Σχεδιασμός, Προγραμματισμός και Εγκατάσταση πολύπλοκων οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων (home theater, multi-room, networking) σε εθνικό επίπεδο και σε όλο τον κόσμο, μέσα από εξειδικευμένο προσωπικό μας.
 • Προμήθεια και Εγκατάσταση Επαγγελματικών ηχητικών και Οπτικών συστημάτων και Φωτιστικού εξοπλισμού. Εισάγουμε επαγγελματικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό για καταστήματα, ξενοδοχεία, μπαρ και κλαμπ, καθώς και υψηλής ποιότητας μηχανήματα για εξοπλισμό στούντιο, ραδιοσταθμών και κάλυψη συναυλιών.
 • Μελέτη, Αξιολόγηση και Βελτίωση του υπάρχοντος Οικιακού ή Επαγγελματικού ηχοσυστήματος, κατόπιν διεξοδικών ελέγχων και/ή μετρήσεων από τους τεχνικούς μας.
 • Επιτόπιος έλεγχος, συζήτηση και σχεδιασμός των οικιακών Οπτικοακουστικών Συστημάτων στο χώρο σας.
 • Επαγγελματική εγκατάσταση, καθώς και αναλυτική παρουσίαση της λειτουργίας του συστήματός σας.
 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επιλύσουν τοπικά προβλήματα ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες / 7 ημέρες.
 • Μεταφορά από τους συνεργαζόμενους μεταφορείς μας εντός Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο.
 • Ανακύκλωση των παλαιών συσκευών σας και συσκευασιών, κατόπιν αιτήματος.
   

Η μέριμνά μας είναι: η ικανοποίησή σας!